top of page

EQIN hoofdsponsor voor 2016!


Met volle trots presenteren wij EQIN als onze hoofdsponsor voor 2016! Vanaf begin af aan is EQIN betrokken geweest bij Dutch Solar Boat en is nu voor het derde jaar onze hoofdsponsor. Hoog tijd om wat meer over EQIN te vertellen.

EQIN is sterk in totaalconcepten. Wereldwijd bieden zij op projectbasis totaalconcepten aan bestaand uit gereedschappen, materieel, mensen, veiligheidskeuringen, budgetbeheer, complete site faciliteiten ten behoeve van shutdowns, turnarounds, etc. Maar EQIN is veel meer dan een materieel verhuurder. EQIN heeft vestigingen in Nederland en België en richt zich als industrieel dienstverlener voornamelijk op de chemische, energie-, olie- en gassector en staal- en scheepsbouwindustrie. EQIN is gespecialiseerd in het leveren van tijdelijke energie, lucht, licht voorzieningen, lasapparatuur en gereedschappen. EQIN is een erkende materieelbeheerder die naast verhuur ook aggregaten, compressoren, lasapparaten en lichtmasten verkoopt. Wat EQIN uniek maakt is de combinatie van verhuur, verkoop en opleidingen. De opleidingen omvatten niet alleen lassen, maar bijvoorbeeld ook inspecties. Dankzij dit totaalpakket is EQIN de ‘total solution provider’ voor de industrie.

Geïnteresseerd in meer?

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 maart slaat EQIN zijn deuren open voor iedereen. Onder het genot van een hapje en drankje en vermaak voor de kinderen is iedereen welkom om kennis te maken met EQIN. Tijdens deze open dagen kunt u zelfs leuke prijzen winnen, bestaande uit: Gamma Racing Day op het circuit in Assen, een lashelm en last but not least een Fronius lasapparaat!

“We willen graag aan het grote publiek laten zien welke waarde EQIN aan klanten levert en hoe bijzonder dit bedrijf is. Op 18 en 19 maart a.s. richten we ons bedrijf aan de Gotenburgweg in als een soort evenemententerrein, waar voor jong en oud van alles te zien en te doen is. Mensen kunnen hier echt een dagje uitgaan met het hele gezin”, zo vertelt een enthousiaste Alfred Nanninga, Regiomanager Noordoost-Nederland aan de Groniger Ondernemers Courant

Tijdens de opendag op zaterdag 19 maart zal onze boot en een deel van het team aanwezig zijn. We zullen op die dag ook de nieuwe layout van de boot gaan onthullen. Dus kom zaterdag 19 maart allemaal kijken bij EQIN in Groningen.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page